Et strejf af Middelhavet

Ferskrøget laks på bund af salat med friske grønne asparges og dilddressing
eller
Rejecocktail med håndpillede rejer og hjemmelavet thousand island dressing
Vitello Tonnato
eller
Kalvefilet på bund af rucolasalat med friskhøvlet parmesan og ristede pinjekerner
Albondigas – små spanske kødboller – i chili/tomatsovs
Små saltbagte kartofler med rød pimientos, feta og oliven
Marineret bønnesalat med artiskok, saltmandler og semidried tomat
eller
Marineret minigrønt med broccoli, minigulerødder og semidried tomater
Minitomatsalat med mozzarellakugler, oliven og frisk basilikum
Tzatziki
Chokoladekage med hindbærpuré og frisk frugt
Friskbagt brød & smør
Pris pr. kuvert
455,-
Tilvalg til menu:
Friske, grønne asparges med hakket æg og karse (kun i sæsonen)
45,- pr. kuvert
Unghanebryst med citron & rosmarin 45,- pr. kuvert
Vaniljeis til kagen 25,- pr. kuvert
Frugtdekoration til buffeten fra 600,-







