Den lækre buffet

Et strejf af Middelhavet

Ferskrøget laks på bund af salat med friske grønne asparges og  dilddressing

eller

Rejecocktail med håndpillede rejer og hjemmelavet thousand island dressing

Vitello Tonnato

eller

Kalvefilet på bund af rucolasalat med friskhøvlet parmesan og ristede pinjekerner

Albondigas – små spanske kødboller – i chili/tomatsovs

Små saltbagte kartofler med rød pimientos, feta og oliven

Marineret bønnesalat med artiskok, saltmandler og semidried tomat

eller 

Marineret minigrønt med broccoli, minigulerødder og semidried tomater

Minitomatsalat med mozzarellakugler, oliven og frisk basilikum

Tzatziki

Chokoladekage med  hindbærpuré og frisk frugt

Friskbagt brød & smør

Pris pr. kuvert

455,-

Tilvalg til menu: 

Friske, grønne asparges med hakket æg og karse (kun i sæsonen)
45,- pr. kuvert 

Unghanebryst med citron & rosmarin 45,- pr. kuvert

Vaniljeis til kagen 25,- pr. kuvert

 

Frugtdekoration til buffeten fra 600,-